VILÁGÍTÁS


VILÁGÍTÁS


A világítástervezés – ne legyünk álszerények – egy önálló szakma. Azonban sokszor tapasztaljuk, hogy a jól tervezett világítás mellé stílusidegen, esetenként bántóan rossz kinézetű világítótestek is társulnak.

Mi vállaljuk, hogy segítünk kiválasztani a jól látható darabokat, a fókuszpontként szolgáló függesztéket a nappaliba, a tökéletes olvasólámpákat a hálószobába, a megfelelő IP védelemmel ellátott világítást a fürdőszobába, és ezt szívesen harmóniába hozzuk a rendelkezésre álló világítástervvel, ami többnyire a műszaki részletekre koncentrál. Ha az nem lenne, semmi gond – felkészült partnerünk ebben is segítséget nyújt! De nem állunk meg itt, hiszen a kapcsolókat is beemeljük a körbe, így teremtve meg a tökéletes stílusharmóniát. Nem kell aggódni a wattok és lumenek miatt sem, és az igényes világítótestek is garantáltak.

Gyártóink választéka a technikai világítórendszerektől egészen a kézzel készített kristályüveg csillárig lefedi az igényeket, természetesen lehetőséget adva az egyedi összeállítások kitalálására is, vagyis garantáltan egyedi darabokat is megálmodhatunk.