TAPÉTA ÉS SZŐNYEG


TAPÉTA ÉS SZŐNYEG


A tapéták napjainkban reneszánszukat élik, bármilyen stílus vagy alapanyag legyen számunkra szimpatikus – szerencsére találunk megfelelőt ízlésünk és otthonunk stílusának megfelelően. És ne feledjük, a mai tapéták már jóval többek, mint falakat eltakaró, bensőséges hangulatot hozó, egy hétvége alatt csodát varázsoló lakberendezési cikkek.

Az általunk forgalmazott márkák mögött álló tapétagyártó cégek legtöbbje családi (méretű) vállalkozásként működik, ezzel garantálva azt, hogy a legmagasabb minőség mellett igazán kreatív dizájnnal ötvözött termékek készülhessenek. A művészi oldal mellett persze nagy hangsúlyt fektetnek a folyamatos technikai innovációra és a fenntarthatóság egyre fontosabb szerepet kap a tervezés és a gyártás során.

Akár saját kreatív csapatuk, akár ismert tervezők vállalják egy-egy új kollekció fejlesztését, biztosak lehetünk benne, hogy a végeredmény időtálló dizájnnal és több stílus mutációjával teli tapétakönyv lesz, ahol mindenki találhat egyéniségének megfelelő darabot. A legújabb alapanyagok pedig a legextrább megoldásokra vágyók igényeit is kielégítik – a teljesség igénye nélkül készülhetnek tapéták használt szárikból, növények szárított leveleiből, parafából vagy furnérból, kagylóhéjból és akár üveggyöngyökkel díszített felülettel is.

Szőnyegválasztékunk minden elképzeléshez kínál megfelelő megoldást, legyen szó egy funkcionális faltól-falig szőnyegpadlóról vagy akár nepáli, kézi csomózású darabszőnyegről. Természetesen a mai kor követelményei az alapanyagokat és a technikai lehetőségeket illetően ebben az esetben is kiegészülnek a szinte korlátlan dizájn opciójával, így valóban megszámlálhatatlan verzió létezik. Egy nekünk tetsző mintát bármikor átszínezhetünk, szőnyegpadlóból szegethetünk darabszőnyegeket vagy darabszőnyeg mintákat végteleníthetünk faltól falig változatúra – ha nem tud választani a gyári opciók közül, tervezzen egyedi szőnyeget!