SZANITER BÚTOR


SZANITER BÚTOR


A szaniter is egy gyűjtőfogalom, amely minden mosdóhigiéniai eszközt, fürdőszobai bútort és kiegészítőt magában foglal, amelyek alkalmas a fürdőszobák, mosdóhelyiségek felszerelésére. Legyen szó akár egy kis méretű vendégmosdóról vagy egy hálószobához kapcsolódó exkluzív fürdőszobáról – mindegyik tervezése ugyanolyan figyelmet igényel. Rengeteg kérdésre kell válaszolni addig, amig eljutunk az alaprajz felett arra a pontra, amikor már kimondhatjuk: minden műszaki információ rendelkezésünkre áll és elkezdhetünk válogatni a legújabb trendek szerinti berendezésekből.

De körültekintőnek kell lennünk, hiszen a piaci szereplők meglepő tempót diktálnak új technológiák és termékek fejlesztésével. A hagyományos kerámiamosdókat kiszorítják a vékony peremű változatok, a nem is olyan régen berobbanó perem nélküli wc ma már alapkövetelmény és a bidéfunkciós változatok tudása és kezelése akár már zavarbaejtő is lehet. A párás környezetbe tervezett bútorok alapanyagai és gyártási minősége évről évre lenyűgözi a legkritikusabb szakmabelieket is és egyre több esetben már teljesen személyre szabható megoldásokat kínálnak a legnevesebb gyártók is - +8cm vagy egy egyedi szín már nem lehet akadály az egyéniségünknek legmegfelelőbb berendezés kialakításakor.

Kád vagy zuhanyzó? Épített zuhany vagy zuhanytálca? Biztos, hogy azért, mert „az elmúlt 10 évben is ilyenem volt” nem létezik praktikusabb megoldás? Álló vagy fali csaptelep? Termosztátos falon kívüli zuhany vagy beépített nyomógombos változat? Hányszor szoktak együtt zuhanyozni vagy fürdeni? Nekünk rengeteg, sokszor zavarba ejtőnek tűnő kérdésünk lesz – Önnek pedig (ha őszinte önmagával és velünk) egy műszakilag is kifogástalan, gyönyörű fürdőszobája!