KIEGÉSZÍTŐK


KIEGÉSZÍTŐK


A fürdőszobai kiegészítők köre szinte összefoglalhatatlanul széles, legfontosabb csoportjait azonban megpróbáljuk bemutatni. Kihagyhatatlan a zuhanykabinok és kádparavánok csoportja, amelyek manapság már színben is igen változatosak lehetnek, természetesen a legfontosabb tulajdonságukat – a nyitási lehetőségeket szem előtt tartva. Minden gyártó esetében közös törekvés a legkevesebb karbantartási igény, a higiénia és a lehetőség szerint rugalmas méret utáni gyártás. Partnereink magyarországi szervízhálózattal rendelkeznek, akik a precíz felmérést követően a beszerelésben is rendelkezésre állnak.

A tükrök és tükrös szekrények választékát az általunk igényelt megoldás alapján szűkíthetjük le, léteznek ugyanis egyszerű tükrök világítás nélkül, beépített vagy ráépített LED világításos változatok, falvilágítással kiegészítve. Ugyanez jellemző a tükrös szekrényekre, amelyek kiegészülnek még falon kívüli vagy falba építhető opciókkal, valamint számos belső elrendezési lehetőséggel (áthelyezhető polcok, dugaljak, kapcsolók, stb.). A legkorszerűbb változatok már itt is applikációval vezérelhetők, csakúgy, mint a kozmetikai tükrök esetében, ahol 3szorotól egészen 7szeres nagyításig választhatunk igényünknek megfelelőt. A fényerősség és a színhőmérséklet állítási lehetősége már az egyszerűbb változatoknál is elvárható.

A valódi fürdőszobai kiegészítők azok, amelyek nagyon gyakran kimaradnak a tervezés során, és csak akkor kerülnek újra górcső alá, amikor már beköltöznénk. Nagy kár, hiszen már itt is léteznek olyan megoldások, amikor falsík alá építéssel például egy nem túl esztétikus wc kefét is láthatatlanná tehetünk – ha időben gondolkodtunk. Ellenkező esetben sincs probléma, hiszen végeláthatatlan számú termék áll rendelkezésre többféle stílusban, színben, akár fúrás nélkül szerelhető változatban is. A kötelező elemek (pl. wcpapír tartó, akasztók, wc kefe, folyékonyszappan adagoló, stb.) mellett érdemes átgondolni a kapaszkodók, fali adagolók, konyhai megoldások használatát is.

Végül pedig érdemes pár szót ejteni a fürdőszobai radiátorokról, amelyekre célszerűbb talán törölközőszárítóként tekinteni, hiszen ha valódi fűtésteljesítményt várunk, sok egyéb szempontnak is meg kell megfelelni és ezekkel szűkül a választási lehetőségek köre. Azonban törölközőszárítóból csodás darabokat tudunk prezentálni amelyek akár kiemelt darabként működhetnek egy-egy fürdőszobában, de igény esetén a burkolatokkal azonos színű felületükkel belesimulhatnak az enteriőrbe!