KÁD ÉS ZUHANY


KÁD ÉS ZUHANY


A kád vs. zuhany kérdés talán a fürdőszobák kialakításának legnagyobb harca napjainkban. Amikor nincs lehetőség az is-is megoldásra, bizony dönteni kell, és rengeteg kérdést kell feltenni magunknak szokásainkról.

Zuhanyzó esetében, akár ha csak a burkolt változatról beszélünk, rengeteg lefolyó lehetőséget kell mérlegelni együtt a kiválasztott burkolat tulajdonságaival és a műszaki lehetőségekkel. Zuhanytálca esetében sem sokkal könnyebb a dolgunk, hiszen itt nagyon sok méret (akár 100x180cm!), alapanyag (akril, kerámia, egyedi őrlemények és zománcozott acél) és szín áll rendelkezésre, plusz a prémium gyártók legalább 3 féle beépítési módot (burkolat síkjába épített, burkolatra épített, tartólábakra épített) kínálnak termékenként!

A kádaknál pedig elszabadulhat a képzelet, hiszen a beépítési mód, az alapanyag és a méretek itt is számtalan opciót kínálnak. Egyre népszerűbbek a minőségi, tartós anyagok akár a szabadon álló változatoknál is, teret hódít a racionalizmus a félig szabadon álló típusokkal és a beépíthető kádak népszerűsége is nő, köszönhetően a gyártók által folyamatosan továbbfejlesztett belső elrendezések kényelmének. Aki teljesen tanácstalan, válasszon olyan 2-in-1 kádat, amelyben előre kialakították a zuhanyzás lehetőségét és gyári megoldásként zuhanyfalat is kínálnak hozzá!

Legyen az akár egy zománcozott acélból készült térben álló fürdőkád vagy egy beépített akril változat, nagyon fontos a megfelelő kádtöltés átgondolása is, erről részletesebben EZEN A LINKEN írtunk.
Az általunk forgalmazott kádak esetében sok gyártó kínál utólagos masszázsrendszer beépítési lehetőséget, így a wellness termékek iránt érdeklődők hatalmas választékkal találkozhatnak. Professzionális gyártóink a beltéri masszázskádak mellett medencék és jacuzzik széles körét is kínálják, akár kültérre is, változatos beépítési lehetőséggel. Termékeikkel otthoni fürdőszobákból is wellness oázist teremthetünk, akár szauna, masszázsmedence vagy hammam legyen az elképzelés.