BÚTOR


BÚTOR


Bútorválasztékunk főként olasz gyártók termékeire fókuszál, ahol a stílus és a minőség is állandó alapkövetelmények. Elemes kanapék hatalmas szövetválasztékkal, nappali bútorok szintén egyedileg összeállítható változatban, étkezőasztalok és székek különböző stílusokban, kisbútorok a lakás minden pontjára – csak egy rövid összefoglaló termékeinkből.

Hatalmas büszkeség részünkre, hogy az olasz divatmárka bútorkollekcióit, a LIU JO Living-et Magyarországon elsőként nálunk lehet megtekinteni és megvásárolni is! Az egyediséget maximálisan támogató, jellegzetesen olasz formavilágú bútorok gyártójának törekvése számunkra is fontos irányelv: minőség és individualizmus. Ennek szellemiségében választottuk másik exkluzív gyártónkat is a fiatalos lakberendezés vonaláról – a Jess Design szintén elsőként nálunk jelent meg az országban!

A klasszikus értékeket, hagyományos anyagokat keresőket sem hagyjuk magukra a válogatás során, hiszen a Pacini e Cappellini letisztult formavilágú bútorai a legelegánsabb enteriőrökben is megállják helyüket, de az egyedi igényeket is kielégítő gyártásnak köszönhetően könnyen vagány, fiatalos pácszíneket és huzatokat is álmodhatunk a bútoroknak.

Fentiek mellett folyamatosan keressük a kapcsolatot olyan gyártókkal, akik igazán elismertek a nemzetközi piacokon, így a kompromisszum nélküli minőség mellett garantáltan a legfrissebb lakberendezési trendeknek megfelelő darabokat kínálhatunk.